accueil head

Copyright

Intellectuele, wetenschappelijke en industriële eigendom

(Deze pagina is vertaald door een automaat, de Franse versie is de referentie.)

De algemene structuur en de inhoud van de website www.lymphology.be, inclusief teksten, afbeeldingen, logo's, foto's, afbeeldingen, video's en geluiden, zijn het exclusieve eigendom van Domus Lymphologicae, en dit wereldwijd, behalve handelsmerken, logo's of inhoud van andere partners of auteurs.

De informatie, pictogrammen, foto's, afbeeldingen, teksten, videofragmenten, geanimeerd, geluid of niet, en andere documenten die op de site toegankelijk zijn, zijn onderworpen aan wetenschappelijke, industriële en / of intellectuele eigendomsrechten en zijn, afhankelijk van het geval, eigendom van Domus Lymphologicae of derde partijen die Domus Lymphologicae of een van zijn leden hebben gemachtigd om ze te gebruiken.

Elke reproductie, weergave, wijziging, publicatie, aanpassing, vertaling, overdracht naar een andere site, van alle of een deel van de elementen van deze site of de inhoud ervan, op welke manier dan ook, zonder de uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van Domus Lymphologicae is verboden .

De website www.lymphology.be respecteert het auteursrecht. Alle rechten van de auteurs van beschermde werken die op deze site zijn gereproduceerd en gecommuniceerd, zijn voorbehouden. Elk gebruik van andere werken dan individuele en particuliere reproductie en raadpleging is verboden.

De handelsmerken van Domus Lymphologicae die op de site verschijnen, zijn geregistreerde handelsmerken. Reproductie geheel of gedeeltelijk van deze handelsmerken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Domus Lymphologicae is verboden.

De overtreding van al deze verplichte bepalingen zal worden beschouwd als een inbreuk en de overtreder en alle verantwoordelijke personen onderwerpen aan de strafrechtelijke en civielrechtelijke straffen.

Gebruikers, abonnees en bezoekers van www.lymphology.be kunnen geen hyperlink naar deze site maken zonder de uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van Domus Lymphologicae.

Elk verzoek om een ​​hyperlink in te stellen, moet worden verzonden naar:

Domus Lymphologicae
Handelsstraat 27, 1930 Zaventem
tel.: + 32 (0)2 889 05 90
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Domus Lymphologicae behoudt zich het recht voor om een ​​hyperlink te accepteren of te weigeren zonder zijn beslissing te moeten rechtvaardigen.

 

Log in